مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا روش‌هاي انجام تست هروئين را مي‌شناسيد؟ هروئين، ماده مخدري است كه به دليل ايجاد حس سرخوشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و امروزه بسياري از افراد را درگير كرده است. استفاده­ هروئين به شكل تزريق يا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبي بسياري از جمله بيماري‌هاي كليوي و كبدي، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي به همراه دارد. امروزه تست هروئين به دليل شايع بودن مصرف آن، در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون ازدواج و استخدام انجام مي‌گيرد. با اين حال در برخي مواقع به دليل مصرف برخي داروها و يا دستكاري‌هاي عمدي افراد، نتايج تست هروئين به طور كاذب مثبت يا منفي مي‌شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل تسئت هروئين مي‌پردازيم.

منبع: تست هروئين

هروئين چيست؟

هروئين چيست؟

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد. مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

تست هروئين

تست هروئين

تست­‌هاي مربوط به هروئين در محيط‌هاي متفاوتي مانند محل كار، ارتش، محيط‌هاي ورزشي و پزشكي به شكل گسترده در حال استفاده است. بسياري از تست‌ها سريع و ساده بوده ولي اغلب دچار خطا شده و منجر به نتايج كاذب مي‌گردد. تست هروئين اغلب بر روي ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام مي‌شود. با اين حال، تست‌هاي ادراري با توجه به سهولت و تجزيه و تحليل سريع، رايج ترين نمونه تستي هستند كه ويژگي برتر آن، بيشتر بودن غلظت متابوليت‌هاي دارويي نسبت به ديگر روش‌هاي تستي است. اين تست‌­ها سريع و آسانند، اما به علت خطاهايي كه دارند، مي تواند به غلط گزارش شوند.

انواع تست هروئين

تست هروئين روش هاي مختلفي دارد. از جمله روش هاي تست هروئين در خانه و آزمايشگاه مي توان به آزمايش يا تست خون، ادرار، بزاق، مو اشاره كرد. كه در ادامه به اختصار به بررسي اين تست هاي مي پردازيم

تست ادرار هروئين | تست بزاق هروئين

تست هروئين از طريق ادرار و بزاق رايج ترين روش تست اعتياد به هروئين است كه حدود 3 تا 4 روز بعد از مصرف مي تواند وجود ماده مخدر را در بدن نشان دهد. در اين روش نمونه را در يك كاسه پلاستيكي يا ظرف تميز مي ريزند و چند قطره از آن را بر روي تست نواري يا كيت هروئين قرار مي دهند. كه بعد از چهار تا 10 دقيقه نتيجه نهايي مشخص مي شود.

تست هروئين از طريق خون

در اين روش كه بيشتر در آزمايشگاه ها انجام مي شود. نمونه خون از فرد گرفته مي شود و بعد به بررسي و آزمايش نمونه پرداخته مي شود. تست هروئين از طريق خون مي تواند وجود ماده مخدر را تا سي روز بعد از گذشت از آخرين مصرف نشان دهد.

تست هروئين با مو

تست هروئين از طريق مو روشي است كه در موارد خاص از آن استفاده مي شود. اين روش وجود ماده مخدر را حتي تا 90 روز پس از آخرين مصرف نشان مي دهد.

آيا ممكن است نتايج تست هروئين به غلط گزارش شود؟

پزشكان در مطالعاتي كه از تست ادرار استفاده كرده بودند، متوجه شدند كه اكثر بيماران از ماده مخدر مرفين به عنوان متابوليت متداول كدئين، آگاهي نداشته و تست­‌هايشان منجر به نتايج مثبت كاذب هروئين گرديده است. گروهي ديگر نشان دادند كه تست­‌هاي مثبت كاذب مي‌­تواند ناشي از تداخلات استفاده از لاكتات دهيدروژناز و لاكتات باشد. گاهي تكنسين‌هاي آزمايشگاهي در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام مي‌كنند. دو دليل اصلي آن مي‌تواند استفاده­‌ي تكنسين از روش‌هاي آزمايشگاهي اشتباه و يا غلظت ناكافي متابوليت‌هاي هروئين در نمونه ­باشد. به همين دليل براي اطمنيان از نتيجه تست نياز به مشاوره ترك اعتياد وجود دارد. مشاوران با بررسي ساير علائم جسمي و رواني پي به اعتياد فرد مي‌برند.

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

هروئين، مخدري است كه سريعا متابوليزه شده و ميزان قابل ملاحظه‌اي از آن از طريق ادرار دفع نمي­‌گردد. تست­‌هاي شناسايي مصرف هروئين معمولاً شامل متابوليت‌هاي مورفين يا استيل مورفين مي‌­باشد. تست­‌هاي استاندارد جهت ارزيابي هروئين، براي تكنسين آزمايشگاه مشخص نمي‌كند كه بيمار كدام دارو خاص را استفاده كرده است. تست­‌ها تفاوت ميان كساني كه هروئين و ديگر افيون‌هاي تجويز شده را تشخيص نمي‌دهند. اگر مرفين در نمونه‌اي كه ارائه شده تشخيص داده شود، بيمار مي‌تواند نسخه كدئين يا مرفيني را كه پزشك تجويز كرده جهت مثبت بودن نتايج خود ادعا كند. بنابراين، اگر فردي از هروئين استفاده مي‌كند، اين مصرف بدون شناسايي خواهد ماند. گاهي نسخه كدئين يا مورفين توضيح قابل قبولي جهت نتايج مثبت تست هروئين است.

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

گاهي نيز خود افراد به عمد نمونه را دستكاري مي‌كنند تا نتيجه آزمايش منفي شود. دستكاري نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه كردن آب يا تعويض ادرار با فرد ديگر از انواع اين روش‌ها است. همچنين مصرف مقدار قابل توجهي آب قبل آزمايش با رقيق كردن ادرار، جواب تست هروئين را منفي مي­‌كند. براي تشخيص رقيق بودن ادرار نيز از طريق اندازه گيري كراتينين و ارزيابي رنگ ادرار مي‌توان هرگونه جعل در نتايج را تشخيص داد. هنگامي كه افراد نمونه ادرار خود را با ديگري جايگزين مي­‌كنند، اين روش با ثبت درجه حرارت تشخيص داده مي‌­شود.

راه هاي منفي شدن نتيجه تست هروئين چيست ؟

بسياري از افرادي كه اعتياد به هروئين دارند. به دنبال راهي براي منفي شدن نتيجه تست هروئين هستند. در اين مواقع اين افراد از روش هاي زير براي منفي شدن تست اعتياد استفاده مي كنند.

داروهاي منفي كننده تست هروئين

دارو هايي به عنوان داروهاي نگهدارنده در ترك مواد مخدر رواج دارند، كه در تست هاي مورفين نشان داده نمي شوند. كه از اين دارو ها قبل از تست هروئين استفاده مي شود. بوپرونورفين يا قرص ب 2 رايج ترين دارويي است كه در چنين مواردي مورد استفاده قرار مي گيرد.

توجه داشته باشيد كه مصرف خودسرانه ب2 مي تواند باعث تشنج و حتي مرگ شود. پس قبل از انجام هر كاري حتما از يك متخصص ترك اعتياد و پزشك مشاوره بگيريد.

عوض كردن نمونه تست هروئين

ريختن ادرار افراد ديگر به جاي نمونه خود در تست هروئين يكي از روش هاي رايج براي منفي كردن تست اعتياد به هروئين است. اين روش معمولا با مراقبت در زمان انجام تست قابل اجرا نخواهد بود. ولي در موارد خانگي بسياري از افراد از اين روش استفاده مي كنند.

رقيق كردن نمونه

رقيق كردن نمونه با وارد كردن آب و مواد ديگر در نمونه انجام مي شود. البته اين روشها اين روش در آزمايشگاه با توجه به كنترل نمونه قابل اجرا نيست.

تغيير PH نمونه

در برخي موارد از بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا قرص هاي ضد بارداري، PH آن تغيير مي كند و نمونه اعتبار خودش را از دست مي دهد.

صبر كردن تا سم زدايي طبيعي بدن

همانطور كه گفته شد به طور كلي هروئين بعد از چهارده روز از بدن خارج مي شود. اما بسته به شرايط فرد اين زمان ممكن است متفاوت باشد. و پس از گذشت نود روز از آخرين مصرف بدن به طور كلي از بدن خارج مي شود.

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتي از مكمل‌هاي گياهي تا صنعتي وجود دارد كه مي‌­توانند جواب تست­‌ هروئين را منفي كنند. هدف اين محصولات، اين است كه در تشخيص دارو يا متابوليت آن تداخل ايجاد كند. اين مواد مي‌توانند يك محصول خانگي مانند سفيد كننده­، سركه يا يك ماده خريداري شده موجود در بازار مانند نيترات سديم يا پتاسيم يا پراكسيد / پراكسيداز باشد. اين محصولات از تركيبات ويتامين B براي نرمال­ سازي رنگ ادرار يا كراتين براي جبران كاهش كراتينين استفاده مي­‌كنند. آزمايشگاه‌ها با توجه به رنگ و شكل نمونه، چنين تغييراتي را تشخيص مي‌دهند. با تكان دادن نمونه­‌ها وجود كف صابون، آمونياك، پراكسيد هيدروژن يا سفيد كننده را ارزيابي مي­‌كنند. استفاده مخفيانه از اين محصولات مي‌تواند بيمار را در معرض اوردوز يا تداخلات دارويي قرار دهد.

راه حل آزمايشگاه‌­ها جهت كاهش خطا

به منظور حل اين مسائل در آزمايشگاه، متخصصان از تست 6-استيل-مورفين استفاده مي‌كنند. اين متابوليت مخصوص ماده مخدر هروئين بوده و فقط پس از مصرف اين ماده توسط بدن توليد مي­‌شود. وجود آن در ادرار تأييد مي‌كند كه از ماده­ مخدر هروئين استفاده شده و بنابراين به آزمايشگاه اجازه مي‌دهد تا نتيجه را جهت هروئين مثبت اعلام كند. بنابراين، با تست 6-استيل-مورفين، آزمايشگاه‌ها مي‌توانند دستكاري و جعلي بودن نتيجه تست هروئين را تشخيص دهند. با اين حال، عدم وجود آن متابوليت استفاده از هروئين را رد نمي‌كند. مقادير كمي از اين متابوليت پس از مصرف هروئين تنها براي حدود 2 الي 8 ساعت در بدن باقي مي­‌ماند. براي تشخيص صحيح و دقيق هروئين، بهتر است آزمايشگاه‌ها چندين تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگيرند. در صورتي كه نتيجه تست مثبت بود، توصيه مي كنيم كه از اقدامات خود سرانه پرهيز كرده و هر چه زودتر به مراكز مربوطه جهت ترك اعتياد مراجعه كنيد.

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه تست هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست هروئين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/4  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

آيا روش‌هاي انجام تست هروئين را مي‌شناسيد؟ هروئين، ماده مخدري است كه به دليل ايجاد حس سرخوشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و امروزه بسياري از افراد را درگير كرده است. استفاده­ هروئين به شكل تزريق يا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبي بسياري از جمله بيماري‌هاي كليوي و كبدي، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي به همراه دارد. امروزه تست هروئين به دليل شايع بودن مصرف آن، در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون ازدواج و استخدام انجام مي‌گيرد. با اين حال در برخي مواقع به دليل مصرف برخي داروها و يا دستكاري‌هاي عمدي افراد، نتايج تست هروئين به طور كاذب مثبت يا منفي مي‌شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل تسئت هروئين مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

منبع : تست هروئين

 

هروئين چيست؟

هروئين چيست؟هروئين چيست؟

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد. مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به هروئين 

تست هروئين

تست هروئينتست هروئين

تست­‌هاي مربوط به هروئين در محيط‌هاي متفاوتي مانند محل كار، ارتش، محيط‌هاي ورزشي و پزشكي به شكل گسترده در حال استفاده است. بسياري از تست‌ها سريع و ساده بوده ولي اغلب دچار خطا شده و منجر به نتايج كاذب مي‌گردد. تست هروئين اغلب بر روي ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام مي‌شود. با اين حال، تست‌هاي ادراري با توجه به سهولت و تجزيه و تحليل سريع، رايج ترين نمونه تستي هستند كه ويژگي برتر آن، بيشتر بودن غلظت متابوليت‌هاي دارويي نسبت به ديگر روش‌هاي تستي است. اين تست‌­ها سريع و آسانند، اما به علت خطاهايي كه دارند، مي تواند به غلط گزارش شوند.

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد

آيا ممكن است نتايج تست هروئين به غلط گزارش شود؟

پزشكان در مطالعاتي كه از تست ادرار استفاده كرده بودند، متوجه شدند كه اكثر بيماران از ماده مخدر مرفين به عنوان متابوليت متداول كدئين، آگاهي نداشته و تست­‌هايشان منجر به نتايج مثبت كاذب هروئين گرديده است. گروهي ديگر نشان دادند كه تست­‌هاي مثبت كاذب مي‌­تواند ناشي از تداخلات استفاده از لاكتات دهيدروژناز و لاكتات باشد. گاهي تكنسين‌هاي آزمايشگاهي در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام مي‌كنند. دو دليل اصلي آن مي‌تواند استفاده­‌ي تكنسين از روش‌هاي آزمايشگاهي اشتباه و يا غلظت ناكافي متابوليت‌هاي هروئين در نمونه ­باشد. به همين دليل براي اطمنيان از نتيجه تست نياز به مشاوره ترك اعتياد وجود دارد. مشاوران با بررسي ساير علائم جسمي و رواني پي به اعتياد فرد مي‌برند.

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

هروئين، مخدري است كه سريعا متابوليزه شده و ميزان قابل ملاحظه‌اي از آن از طريق ادرار دفع نمي­‌گردد. تست­‌هاي شناسايي مصرف هروئين معمولاً شامل متابوليت‌هاي مورفين يا استيل مورفين مي‌­باشد. تست­‌هاي استاندارد جهت ارزيابي هروئين، براي تكنسين آزمايشگاه مشخص نمي‌كند كه بيمار كدام دارو خاص را استفاده كرده است. تست­‌ها تفاوت ميان كساني كه هروئين و ديگر افيون‌هاي تجويز شده را تشخيص نمي‌دهند. اگر مرفين در نمونه‌اي كه ارائه شده تشخيص داده شود، بيمار مي‌تواند نسخه كدئين يا مرفيني را كه پزشك تجويز كرده جهت مثبت بودن نتايج خود ادعا كند. بنابراين، اگر فردي از هروئين استفاده مي‌كند، اين مصرف بدون شناسايي خواهد ماند. گاهي نسخه كدئين يا مورفين توضيح قابل قبولي جهت نتايج مثبت تست هروئين است.

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

گاهي نيز خود افراد به عمد نمونه را دستكاري مي‌كنند تا نتيجه آزمايش منفي شود. دستكاري نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه كردن آب يا تعويض ادرار با فرد ديگر از انواع اين روش‌ها است. همچنين مصرف مقدار قابل توجهي آب قبل آزمايش با رقيق كردن ادرار، جواب تست هروئين را منفي مي­‌كند. براي تشخيص رقيق بودن ادرار نيز از طريق اندازه گيري كراتينين و ارزيابي رنگ ادرار مي‌توان هرگونه جعل در نتايج را تشخيص داد. هنگامي كه افراد نمونه ادرار خود را با ديگري جايگزين مي­‌كنند، اين روش با ثبت درجه حرارت تشخيص داده مي‌­شود.

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتي از مكمل‌هاي گياهي تا صنعتي وجود دارد كه مي‌­توانند جواب تست­‌ هروئين را منفي كنند. هدف اين محصولات، اين است كه در تشخيص دارو يا متابوليت آن تداخل ايجاد كند. اين مواد مي‌توانند يك محصول خانگي مانند سفيد كننده­، سركه يا يك ماده خريداري شده موجود در بازار مانند نيترات سديم يا پتاسيم يا پراكسيد / پراكسيداز باشد. اين محصولات از تركيبات ويتامين B براي نرمال­ سازي رنگ ادرار يا كراتين براي جبران كاهش كراتينين استفاده مي­‌كنند. آزمايشگاه‌ها با توجه به رنگ و شكل نمونه، چنين تغييراتي را تشخيص مي‌دهند. با تكان دادن نمونه­‌ها وجود كف صابون، آمونياك، پراكسيد هيدروژن يا سفيد كننده را ارزيابي مي­‌كنند. استفاده مخفيانه از اين محصولات مي‌تواند بيمار را در معرض اوردوز يا تداخلات دارويي قرار دهد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به هروئين

راه حل آزمايشگاه‌­ها جهت كاهش خطا

به منظور حل اين مسائل در آزمايشگاه، متخصصان از تست 6-استيل-مورفين استفاده مي‌كنند. اين متابوليت مخصوص ماده مخدر هروئين بوده و فقط پس از مصرف اين ماده توسط بدن توليد مي­‌شود. وجود آن در ادرار تأييد مي‌كند كه از ماده­ مخدر هروئين استفاده شده و بنابراين به آزمايشگاه اجازه مي‌دهد تا نتيجه را جهت هروئين مثبت اعلام كند. بنابراين، با تست 6-استيل-مورفين، آزمايشگاه‌ها مي‌توانند دستكاري و جعلي  بودن نتيجه تست هروئين را تشخيص دهند. با اين حال، عدم وجود آن متابوليت استفاده از هروئين را رد نمي‌كند. مقادير كمي از اين متابوليت پس از مصرف هروئين تنها براي حدود 2 الي 8 ساعت در بدن باقي مي­‌ماند. براي تشخيص صحيح و دقيق هروئين، بهتر است آزمايشگاه‌ها چندين تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگيرند. در صورتي كه نتيجه تست مثبت بود، توصيه مي كنيم كه از اقدامات خود سرانه پرهيز كرده و هر چه زودتر به مراكز مربوطه جهت ترك اعتياد مراجعه كنيد.

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه تست هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : تست هروئين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/2  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

آيا روش‌هاي انجام تست هروئين را مي‌شناسيد؟ هروئين، ماده مخدري است كه به دليل ايجاد حس سرخوشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و امروزه بسياري از افراد را درگير كرده است. استفاده­ هروئين به شكل تزريق يا استنشاق بوده و مصرف آن عوارض جانبي بسياري از جمله بيماري‌هاي كليوي و كبدي، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي به همراه دارد. امروزه تست هروئين به دليل شايع بودن مصرف آن، در بسياري از موقعيت‌هاي اجتماعي همچون ازدواج و استخدام انجام مي‌گيرد. با اين حال در برخي مواقع به دليل مصرف برخي داروها و يا دستكاري‌هاي عمدي افراد، نتايج تست هروئين به طور كاذب مثبت يا منفي مي‌شود. در ادامه مقاله به بررسي كامل تسئت هروئين مي‌پردازيم. 

منبع : تست هروئين

آزمايش هروئين

 

 

هروئين چيست؟

هروئين، ماده مخدري است كه به ديامورفين معروف بوده و به دليل اثرات سرخوشي آن استفاده مي‌گردد. هروئين تركيباتي شبيه به مورفين داشته و فرد را به اعتياد سوق مي‌دهد. اثرات هروئين سريع بوده و مصرف ­كنندگان براي اثر بخشي سريع‌تر، آن را تزريق و يا استنشاق مي­‌كنند. مصرف هروئين داراي عوارض جانبي بسياري از جمله يبوست و گرفتگي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي كليوي و كبدي، كاهش تنفس، تنگي نفس، خشكي دهان، خواب آلودگي، اختلال در عملكرد ذهني و افزايش خطر ابتلا به هپاتيت و اچ آي وي از طريق تزريقات وريدي مي­‌باشد. مصرف هروئين منجر به آسيب‌هاي شديد جسماني و ضررهاي ناشي از ترك آن مي‌­شود. درمان اعتياد به هروئين اغلب شامل رفتار درماني و دارو درماني است. داروهايي مانند بوپرنورفين، متادون يا نالتركسون نيز مي‌توانند اثرات را كاهش داده و به بيمار كمك‌هاي شاياني كنند.

 

تست هروئين

تست­‌هاي مربوط به هروئين در محيط‌هاي متفاوتي مانند محل كار، ارتش، محيط‌هاي ورزشي و پزشكي به شكل گسترده در حال استفاده است. بسياري از تست‌ها سريع و ساده بوده ولي اغلب دچار خطا شده و منجر به نتايج كاذب مي‌گردد. تست هروئين اغلب بر روي ادرار، خون، مو، بزاق، عرق و ناخن انجام مي‌شود. با اين حال، تست‌هاي ادراري با توجه به سهولت و تجزيه و تحليل سريع، رايج ترين نمونه تستي هستند كه ويژگي برتر آن، بيشتر بودن غلظت متابوليت‌هاي دارويي نسبت به ديگر روش‌هاي تستي است. اين تست‌­ها سريع و آسانند، اما به علت خطاهايي كه دارند، مي تواند به غلط گزارش شوند. 

تماس با مشاور

 

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد | آشنايي با انواع آزمايشات و كيت هاي تست اعتياد 

 

آيا ممكن است نتايج تست هروئين به غلط گزارش شود؟

پزشكان در مطالعاتي كه از تست ادرار استفاده كرده بودند، متوجه شدند كه اكثر بيماران از ماده مخدر مرفين به عنوان متابوليت متداول كدئين، آگاهي نداشته و تست­‌هايشان منجر به نتايج مثبت كاذب هروئين گرديده است. گروهي ديگر نشان دادند كه تست­‌هاي مثبت كاذب مي‌­تواند ناشي از تداخلات استفاده از لاكتات دهيدروژناز و لاكتات باشد. گاهي تكنسين‌هاي آزمايشگاهي در تست­‌ها گزارش را غلط اعلام مي‌كنند. دو دليل اصلي آن مي‌تواند استفاده­‌ي تكنسين از روش‌هاي آزمايشگاهي اشتباه و يا غلظت ناكافي متابوليت‌هاي هروئين در نمونه ­باشد. به همين دليل براي اطمنيان از نتيجه تست نياز به مشاوره ترك اعتياد وجود دارد. مشاوران با بررسي ساير علائم جسمي و رواني پي به اعتياد فرد مي‌برند.

 

احتمال مثبت شدن كاذب تست هروئين وجود دارد؟

هروئين، مخدري است كه سريعا متابوليزه شده و ميزان قابل ملاحظه‌اي از آن از طريق ادرار دفع نمي­‌گردد. تست­‌هاي شناسايي مصرف هروئين معمولاً شامل متابوليت‌هاي مورفين يا استيل مورفين مي‌­باشد. تست­‌هاي استاندارد جهت ارزيابي هروئين، براي تكنسين آزمايشگاه مشخص نمي‌كند كه بيمار كدام دارو خاص را استفاده كرده است. تست­‌ها تفاوت ميان كساني كه هروئين و ديگر افيون‌هاي تجويز شده را تشخيص نمي‌دهند. اگر مرفين در نمونه‌اي كه ارائه شده تشخيص داده شود، بيمار مي‌تواند نسخه كدئين يا مرفيني را كه پزشك تجويز كرده جهت مثبت بودن نتايج خود ادعا كند. بنابراين، اگر فردي از هروئين استفاده مي‌كند، اين مصرف بدون شناسايي خواهد ماند. گاهي نسخه كدئين يا مورفين توضيح قابل قبولي جهت نتايج مثبت تست هروئين است.

 

آيا مي‌توان تست هروئين را منفي كرد؟

گاهي نيز خود افراد به عمد نمونه را دستكاري مي‌كنند تا نتيجه آزمايش منفي شود. دستكاري نمونه، افزودن ماده­ پوشش دهنده، اضافه كردن آب يا تعويض ادرار با فرد ديگر از انواع اين روش‌ها است. همچنين مصرف مقدار قابل توجهي آب قبل آزمايش با رقيق كردن ادرار، جواب تست هروئين را منفي مي­‌كند. براي تشخيص رقيق بودن ادرار نيز از طريق اندازه گيري كراتينين و ارزيابي رنگ ادرار مي‌توان هرگونه جعل در نتايج را تشخيص داد. هنگامي كه افراد نمونه ادرار خود را با ديگري جايگزين مي­‌كنند، اين روش با ثبت درجه حرارت تشخيص داده مي‌­شود.

آيا دارويي براي منفي كردن جواب تست وجود دارد؟

محصولات متفاوتي از مكمل‌هاي گياهي تا صنعتي وجود دارد كه مي‌­توانند جواب تست­‌ هروئين را منفي كنند. هدف اين محصولات، اين است كه در تشخيص دارو يا متابوليت آن تداخل ايجاد كند. اين مواد مي‌توانند يك محصول خانگي مانند سفيد كننده­، سركه يا يك ماده خريداري شده موجود در بازار مانند نيترات سديم يا پتاسيم يا پراكسيد / پراكسيداز باشد. اين محصولات از تركيبات ويتامين B براي نرمال­ سازي رنگ ادرار يا كراتين براي جبران كاهش كراتينين استفاده مي­‌كنند. آزمايشگاه‌ها با توجه به رنگ و شكل نمونه، چنين تغييراتي را تشخيص مي‌دهند. با تكان دادن نمونه­‌ها وجود كف صابون، آمونياك، پراكسيد هيدروژن يا سفيد كننده را ارزيابي مي­‌كنند. استفاده مخفيانه از اين محصولات مي‌تواند بيمار را در معرض اوردوز يا تداخلات دارويي قرار دهد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به هروئين | طول درمان و عوارض ترك هروئين در خانه

 

راه حل آزمايشگاه‌­ها جهت كاهش خطا

به منظور حل اين مسائل در آزمايشگاه، متخصصان از تست 6-استيل-مورفين استفاده مي‌كنند. اين متابوليت مخصوص ماده مخدر هروئين بوده و فقط پس از مصرف اين ماده توسط بدن توليد مي­‌شود. وجود آن در ادرار تأييد مي‌كند كه از ماده­ مخدر هروئين استفاده شده و بنابراين به آزمايشگاه اجازه مي‌دهد تا نتيجه را جهت هروئين مثبت اعلام كند. بنابراين، با تست 6-استيل-مورفين، آزمايشگاه‌ها مي‌توانند دستكاري و جعلي  بودن نتيجه تست هروئين را تشخيص دهند. با اين حال، عدم وجود آن متابوليت استفاده از هروئين را رد نمي‌كند. مقادير كمي از اين متابوليت پس از مصرف هروئين تنها براي حدود 2 الي 8 ساعت در بدن باقي مي­‌ماند. براي تشخيص صحيح و دقيق هروئين، بهتر است آزمايشگاه‌ها چندين تست مختلف را در چند زمان متفاوت بگيرند. در صورتي كه نتيجه تست مثبت بود، توصيه مي كنيم كه از اقدامات خود سرانه پرهيز كرده و هر چه زودتر به مراكز مربوطه جهت ترك اعتياد مراجعه كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تست هروئين مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : تست هروئين

امتیاز:
بازدید: 17
برچسب:
:
[ 1399/8/15  ] [ ۲۳ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 7
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب